Wie is Zafanja?

zafanja getekendIk ben Zafanja Hartog.

Ik heb een heel groot hart.

Daar past veel in. Eigenlijk komt dat door mijn hoofd. Omdat ik een druk hoofd heb, doe ik ook veel. Maar alleen als ik er met mijn hart achter sta. Iemand noemde mij eens TE  idealistisch. Ik noem het een groot hart.

Via deze website hou ik je op de hoogte van mijn werk.

Wat doe ik dan allemaal?

Mijn brood verdien ik als consulent seksuele gezondheid NVVS. Mijn bedrijf heet Hartstogt bv. Ik geef laagdrempelige  counseling over seksualiteit aan mensen met AD(H)D. Je kan me ook inhuren om training en voorlichting te geven over seksualiteit en AD(H)D. Wil je informatie over counseling of training? Mail naar info@hartstogt.nl. Of kijk op mijn nieuwe website www.hartstogt.nl.

 

Ik spreek met mensen over relaties en seksualiteit, zoals tijdens de Special Olympics, De Nationale Olympische Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Of op het congres van ADHDvrouw, een initiatief van twee vrouwen die vinden dat het tijd is dat er aandacht komt voor ADHD bij vrouwen in al haar aspecten.

Ik schrijf over relaties en seksualiteit. Want ik vind dat er eerlijk gesproken moet worden over seks.

 

 

P.S. Ik ben getekend door Evelien Stougie.