Wie is Zafanja?

zafanja getekendIk ben Zafanja Hartog.

Ik heb een heel groot hart.

Daar past veel in. Eigenlijk komt dat door mijn hoofd. Omdat ik een druk hoofd heb, doe ik ook veel. Maar alleen als ik er met mijn hart achter sta. Iemand noemde mij eens TE  idealistisch. Ik noem het een groot hart.

Via deze website hou ik je op de hoogte van mijn leven en mijn werk.

Wat doe ik dan allemaal?

Mijn brood verdien ik sinds kort als consulent seksuele gezondheid. Mijn bedrijf heet Hartstogt bv. Ik geef laagdrempelige  counseling over seksualiteit aan mensen met AD(H)D. Je kan me ook inhuren om training en voorlichting te geven over seksualiteit en AD(H)D. Wil je informatie over counseling of training? Mail naar info@hartstogt.nl of laat een bericht achter via de contactpagina.

En ik doe vrijwilligerswerk.

Ik zit in de redactie van SOZIO, vakblad voor social work.

Ik spreek met mensen over relaties en seksualiteit, zoals tijdens de Special Olympics, De Nationale Olympische Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Of op het congres van ADHDvrouw, een initiatief van twee vrouwen die vinden dat het tijd is dat er aandacht komt voor ADHD bij vrouwen in al haar aspecten.

Ik schrijf over relaties en seksualiteit. Want ik vind dat er eerlijk gesproken moet worden over seks.

Nog meer?

Ja, nog veel meer. Ik geef voorlichting over hersenletsel en psychische aandoeningen. Daar kan je me voor inhuren.

Ik dans graag en vind rust in mijn moestuin.

Waarom dan deze website?

Omdat ik denk dat ik nuttige dingen te vertellen heb. En veel weet. En zo reclame kan maken voor mezelf. Kennis delen houd ik van.

Binnenkort vind je hier meer informatie over advisering over relaties, intimiteit en seksualiteit.

Hoe dan ook, ik hoop dat jij vindt wat je zoekt op deze website. Laat vooral een reactie achter.

P.S. Ik ben getekend door Evelien Stougie.