Hartverwarmend al die ADHDvrouwen

| 2 reacties

Terwijl de laatste twee afleveringen van Greys Anatomy staan te downloaden voor een welverdiend avondje pootjes omhoog, eerst een kleine samenvatting van het congres van vandaag. Wat het meeste indruk heeft gemaakt, zijn de twee organisatrices. Wat een doorzettingsvermogen! Ik neem mijn hoed af voor jullie.  Op de tweede plek komen alle vrouwen die hun kwetsbaarheid hebben laten zien. En op de derde plaats de term ‘Screen sucking’, oftewel oeverloos gesurf op de interwebs met smartphone, tablet en wat al niet meer. Een ongelooflijke tijdvreter en bewijs van mijn oproep om al die zaken te weren uit de slaapkamer. Want je hebt iets beters met je tijd te doen getuige het plaatje…

OK, ook een beetje omdat jullie hier zo hard om moesten lachen. Vandaag was een hartverwarmende dag waarin ik veel geleerd heb, waaronder dat ik iets heb losgemaakt met mijn verhaal over seksuele gezondheid. Nu moet ik mijn belofte om alle informatie te delen wel inlossen. Er is behoefte aan en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Dank jullie wel allemaal! Ik ga relaxen. Doei.

giphy

2 reacties

  1. Heel erg bedankt voor vandaag! Ik vond het fantastisch om je erbij te hebben. X

  2. Wat mooi dat ik opnieuw heb mogen leren dat de benadering van seksualiteit voor mannen echt anders is dan voor vrouwen. Ouwe koeien uit de sloot misschien? Maar waarom kunnen mannen drie dagen kijken naar herhalingen en het analyseren van verloren voetjebal wedstrijden? En is het zo ‘moeilijk’ om eens in het jaar horen dat er daadwerkelijk verschil in opvattingen op gebied van seksualiteit is bij man en vrouw? Ik heb er wat aan gehad en ga er in de toekomst wat aan hebben. Kleine investering in een duurzame relatie. En dat voetbal kon me toch al nooit boeien. Ik blijf je volgen….

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.