Zafanja biedt sekscounseling aan mensen met AD(H)D

| Geen reacties

Wanneer je AD(H)D hebt, kunnen kenmerken zoals snel afgeleid zijn, impulsief handelen en overprikkeld raken een uitdaging vormen in het dagelijkse leven. Soms kan dit ook een effect hebben op je seksleven of je relatie en ervaar je problemen.

  • Je hebt geen of minder zin in seks
  • Je wordt niet goed opgewonden (je verliest je erectie of wordt niet genoeg vochtig)
  • Je hebt moeite met het krijgen van een orgasme
  • Je komt te snel klaar
  • Je hebt pijn tijdens penetratie

Dan kan het helpen om erover te praten met iemand, die weet welke invloed AD(H)D heeft op je (seks)leven.

Wat houdt sekscounseling in?

Sekscounseling is een kortdurend behandeltraject van ongeveer tien gesprekken waarin we samen onderzoeken welke klachten je ervaart. Een gesprek kan alleen plaatsvinden of samen met je partner. Wanneer duidelijk is waar je last van hebt, ga je aan de slag. Tijdens de gesprekken krijg je informatie, ontdek je waar je knelpunten zitten en krijg je opdrachten mee naar huis. Soms werk ik samen met andere hulpverleners, zoals de huisarts of de bekkenfysiotherapeut. Je informatie behandel ik vertrouwelijk en geef ik alleen door met jouw toestemming.

We maken eerst kort telefonisch kennis. Dit is geheel vrijblijvend. Kiezen we ervoor om te gaan behandelen, dan vindt eerst een intake plaats en dan de behandeling. De gesprekken vinden plaats in mijn spreekkamer in Utrecht of via beeldbellen. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Tarief en ledenvoordeel

De korte telefonische kennismaking is gratis. De intake en overige gesprekken kosten €75,- per uur. Gesprekken duren een uur. De gesprekken worden (nog) niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Ben je lid van Impuls & Woortblind, de vereniging voor en door mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie, dan krijg je bij mij een ledenvoordeel van 10% korting op de gesprekken. Voor meer informatie kijk je hier.

Wil je vrijblijvend kennismaken en weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op via info@hartstogt.nl. Of kijk voor meer informatie op www.hartstogt.nl.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.